EĞİTİM PROGRAMLARI

Anlaşmalı ülke üniversitelerinden diledğinizde herhangi bir eğitim programında yükseköğrenim hayatınızı sürdürebileceğinizi biliyor muydunuz. İşte OAN Akademi ile yurtdışında okuyabileceğiniz eğitim programları

Tıp Eğitimi

Yurtdışında Tıp Eğitimi ile ilgili tüm detaylara ve üniversite listesine ulaşın..

  • 6 YIL Kesintisiz Eğitim
  • $1200'dan Başlayan Fiyatlar
ÜNİVERSİTELER DETAY
Mimarlık Eğitimi

Yurtdışında Mimarlık Eğitimi ile ilgili tüm detaylara ve üniversite listesine ulaşın..

  • 4 YIL Kesintisiz Eğitim
  • $1200'dan Başlayan Fiyatlar
ÜNİVERSİTELER DETAY
Diş Hekimliği

Yurtdışında Diş Hekimliği ile ilgili tüm detaylara ve üniversite listesine ulaşın..

  • 4+1 YIL Kesintisiz Eğitim
  • $1200'dan Başlayan Fiyatlar
ÜNİVERSİTELER DETAY
Mühendislik Eğitimi

Yurtdışında Mühendislik Eğitimi ile ilgili tüm detaylara ve üniversite listesine ulaş..

  • 4 YIL Kesintisiz Eğitim
  • $1100'dan Başlayan Fiyatlar
ÜNİVERSİTELER DETAY
Havacılık ve Uçak Eğitimi

Yurtdışında Havacılık ve Uçak Eğitimi ile ilgili tüm detaylara ve üniversite listesin..

  • 4+1 YIL Kesintisiz Eğitim
  • $1400'dan Başlayan Fiyatlar
ÜNİVERSİTELER DETAY
Yazılım - Bilgisayar Mühendisliği

Yurtdışında Yazılım - Bilgisayar Mühendisliği ile ilgili tüm detaylara ve üniversite ..

  • YIL Kesintisiz Eğitim
  • 'dan Başlayan Fiyatlar
ÜNİVERSİTELER DETAY
Yüksek Lisans

Yurtdışında Yüksek Lisans ile ilgili tüm detaylara ve üniversite listesine ulaşın..

  • YIL Kesintisiz Eğitim
  • 'dan Başlayan Fiyatlar
ÜNİVERSİTELER DETAY
Lisans Tamamlama

Yurtdışında Lisans Tamamlama ile ilgili tüm detaylara ve üniversite listesine ulaşın..

  • YIL Kesintisiz Eğitim
  • 'dan Başlayan Fiyatlar
ÜNİVERSİTELER DETAY
Doktora

Yurtdışında Doktora ile ilgili tüm detaylara ve üniversite listesine ulaşın..

  • YIL Kesintisiz Eğitim
  • 'dan Başlayan Fiyatlar
ÜNİVERSİTELER DETAY

NEDEN OAN AKADEMİ

Onlarca eğitim danışmanlık firması içinden neden OAN Akademi'yi seçmeniz ve hayalinize bizimle ulaşmanız için bizi diğerlerinden farklı kılan yönlerimizi şeffaf şekilde paylaşıyoruz.

Sürekli İletişim

Yurtdışına eğitim için gönderdiğimiz tüm öğrencilerimizle sürekli iletişim halindeyiz

Rehberlik

Gideceğiniz ülkedeki rehberlerimiz her türlü sorununuz için çözüm üretmeye hazırdır

Konaklama

Öğrencilerimize gittikleri ülkelerde konforlu ve ekonomik konaklama imkanları sunuyoruz

Öğrencilerimiz Ne Diyor?

OAN Akademi'nin danışmanlığında Ukrayna ve Polonya gibi ülkelerde hayallerindeki bölümü okuyan öğrencilerimizin düşüncelerini merak ediyor musunuz?

Burak

Odessa Denizcilik Akademisi

Özellikle kendi alanında gerçek ekipman ve uygulamalarla eğitim veren mükemmel bir üniversite. Okul kayıt sürecinden yurt ve hastane dahil yardımcı olan oanakademi ye teşekkür ederim .

Esra

Kharkiv Tıp Üniversitesi

Tıp eğitimi ve öğrenciye sunduğu olanaklar açısından mükemmel bir okul ve şehir . Oan akademi yardımıyla burada hiçbir zorluk çekmeden eğitimi hayatımızı devam ettirmekteyiz . 50 den fazla ülkeden gelen öğrencilerle kültürel bağımız gelişmekte .

Helin - (Edirne )

Karazin Tıp Üniversitesi

Yurtdışında eğitim hakkında biraz çekincelerim vardı. Ama oanakdemi ile buraya geldiğim için çok memnunum. Gerek kayıt öncesi gerek kayıt sonrası Ukrayna daki rehberleri ile 7/24 destek sağlıyorlar.

UKRAYNA ÜNİVERSİTELERİ

Ukrayna'nın farklı şehirlerinde hayallerinizdeki bölümü sınavsız ve YÖK Denkliği olan üniversitelerde ekonomik fiyatlarla okuyabilirsiniz. İşte Ukrayna'nın yabancı öğrenci kabul eden popüler üniversileri!

POLONYA ÜNİVERSİTELERİ

Polonya'nın farklı şehirlerinde hayallerinizdeki bölümü sınavsız ve YÖK Denkliği olan üniversitelerde ekonomik fiyatlarla okuyabilirsiniz. İşte Polonya'nın yabancı öğrenci kabul eden popüler üniversileri!

BULGARISTAN ÜNİVERSİTELERİ

Bulgaristan'nın farklı şehirlerinde hayallerinizdeki bölümü sınavsız ve YÖK Denkliği olan üniversitelerde ekonomik fiyatlarla okuyabilirsiniz. İşte Bulgaristan'nın yabancı öğrenci kabul eden popüler üniversileri!

MAKEDONYA ÜNİVERSİTELERİ

Makedonya'nın farklı şehirlerinde hayallerinizdeki bölümü sınavsız ve YÖK Denkliği olan üniversitelerde ekonomik fiyatlarla okuyabilirsiniz. İşte Makedonya'nın yabancı öğrenci kabul eden popüler üniversileri!

SıRBISTAN ÜNİVERSİTELERİ

Sırbistan'nın farklı şehirlerinde hayallerinizdeki bölümü sınavsız ve YÖK Denkliği olan üniversitelerde ekonomik fiyatlarla okuyabilirsiniz. İşte Sırbistan'nın yabancı öğrenci kabul eden popüler üniversileri!

HıRVATISTAN ÜNİVERSİTELERİ

Hırvatistan'nın farklı şehirlerinde hayallerinizdeki bölümü sınavsız ve YÖK Denkliği olan üniversitelerde ekonomik fiyatlarla okuyabilirsiniz. İşte Hırvatistan'nın yabancı öğrenci kabul eden popüler üniversileri!

"Denklik Yönetmeliği" değişti!

Yapılan Değişiklikler
YÖK’ten çıkan 15 OCAK 2016 ve 01 TEMMUZ 2016 tarihli yeni kararlar neticesinde; eğer yurt dışında eğitim almak istiyorsanız ve aldığınız eğitimin karşılığında Türkiye’ye geldiğinizde denklik işlemlerine başlamak istiyorsanız...

BLOG YAZILARI

OAN Akademi editörlerinin yurtdışı eğitim ve yurtdışı deneyimi konusunda kaleme aldığı blog yazılarına göz atabilirsiniz!

Bizimle Çalışmak İster Misiniz?

Yurt dışında eğitim görmek isteyen öğrenci adaylarına ulaşabileceğinizi düşünüyorsanız veya hazır bir potansiyeliniz varsa, Türkiye’deki en geniş okul ve program içeriğine sahip OAN AKADEMİ ile çözüm ortağı olarak çalışabilir ve yeni bir gelir kaynağı edinebilirsiniz. Tek yapmanız gereken, çevrenizde ve bulunduğunuz ilde her türlü yurt dışı eğitim fırsatını her ülkede organize edebileceğinizi duyurmak ve size gelen başvuruları bize iletmek olacaktır.

Yurtdışındaki üniversitelere başvurular, vize ve oturum vs gibi bütün resmi işlemler bizim tarafımızdan yapılacaktır. Siz sadece öğrenciyi bize yönlendireceksiniz.

Kısacası, OAN AKADEMİ ile öğrenci arasında köprü oluşturacaksınız. Böylece var olan potansiyelinizi kullanarak kazanç sağlamak için çok avantajlı bu işbirliği teklifini değerlendirmek isterseniz bizimle temasa geçmenizi bekliyoruz.

Gelin uzaktan erişimle bize destek olun biz de size emeğinizin karşılığını verelim.

  • OAN AKADEMİ HAKKINDA

    BİZ KİMİZ ?

    2015’den bu yana, Edirne’nin ilk kurulan yurtdışı eğitim firması olarak OanAkademi Türk gençlerine ve aslında yurtdışı eğitim ihtiyacı olan her bireye hedeflerine giden yolda profesyonel eğitim danışmanlığı yapmakta, kaliteli hizmet anlayışıyla öğrencilerinin okul seçiminden, yurtdışına çıkışına kadar değil, eğitimini tamamlayıp ülkemize dönene kadar her aşamasında yanında olmaktadır.
    Yurt dışında bulunan en iyi, en seçkin okullarla birlikte yürttüğü çalışmaları ile öğrencilerine en kaliteli eğitim seçeneklerini sunan OanAkademi’nin en farklı yanı, sunduğu GÜVEN’dir.. Yürüttüğü tüm programlarında öğrencilerinin 100% memnuniyetini hep ön planda tutan OanAkademi, yıllardan verdiği tecrübesiyle bugüne kadar onlarca öğrencinin yurt dışında, dünya standartlarında eğitim almasını sağlamıştır.
    Sizin de güveniniz için buradayız ve burada olmaya da devam edeceğiz. Gelin sizi de mutlu müşterilerimizin arasına katalım ve hayallerinize ortak olalım.

    Bize her türlü eğitim konularında çekinmeden danışabilir, fikir, fiyat, broşür vb. tüm hizmetlerimizden 100% ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz. Üstelik Türkiye’nin neresinde olursanız olun

OAN Akademi
  • NELER YAPIYORUZ?

    Yurtdışı Üniversite Eğitimi

    Yurtdışı Lisans Tamamlama

    Yurtdışı Yüksek Lisans

    Yurtdışı Doktora

    Yurtdışı Dil Okulları

    Yurtdışı Staj İmkanları


    HEMEN ARA


    WHATSAPP